Sunday, 13 November 2011

setia sesuatu yang mustahil....

ade la yang tak setuju bile aqu cakap camni...


HAHAHA XD
 tak kesah la sebab tu hak masing masing kan~~~



mungkin ni ape yang aqu nampak & aqu alami...
aqu tak rase yang setia tu leh kekal lame...
baek lelaki o perempuan...
ade sesetengah orang cume nak salahkan lelaki...alasannye...lelaki leh kawen 4..AHAHA...




tak baek cakap camtu~~perempuan pun tak kurang hebatnye...aqu pun kadang kadang takut jadi macam tu...aqu takut aqu akan kecewakan hati orang...camtu jugak aqu takut klu orang akan lukekan hati aku...( tak leh blah...ayat cam lirik lagu)



kenape aku cakap setia tu mustahil???
sebab aqu banyak tengok depan mate...bende tu jadi kat mane2..pade kawan2 aqu...orang sekeliling aqu.."big family" aqu...& penah jadi kat aqu sendiri...walaupun xseberape..sebab tak melibatkan rumahtangge lagi...aqu dapat rase sakit klu kena khianat...
=)


setia ni salah satu bende yang aqu impikan...
aqu da banyak jugak la "in relationship" ni...huhuu..
tp...kebanyakannye failed sebab kesetiaan tak ade dalam relationship kami...
kecuali 1st love aqu...dye setia...tapi...terlalu banyak bende yang kami tak sehaluan...tu pun tak leh jugak =)


#######################################################################


masalah ni kecik je...cume sume tepulang pade diri kite...
aqu tertarik dengan 1 ayat budak kt FB... Jangan menyentuh kalau tiada niat untuk memetik...
kalau tak suke & tak de feeling kat someone tu ape function g ayat orang tu? tak ke cari penyakit?
lepas tu takut nak ngaku kesilapan sendiri & wat lagi problem laen...iaitu "betrayal"....aqu cerite ni berdasarkan pengalaman aqu..hahah...


OK lah...aqu malas nak melalut panjang2...ni cume luahan hati aqu...
thanks pade yang sudi bace....semua kekilafan datangnye dari saye 0 kite manusie biase...segala yang sempurna hanyalah dari DIA yang MAHA KUASE~~ (^_-) <3


2 comments:

  1. bunga bkn sebarang bunga,
    bunga di taman punyai duri,
    hanya tuhan empunya cinta,
    jodoh siapa takdir Ilahi...

    nice pic akhir skali.. hehe :D
    (disebabkan BM aku A1, aku buat le pantun skit)

    ReplyDelete
  2. haha...thx comment shahir studio ;P

    ReplyDelete